Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "GrÀvlingen" by Fredrik P. Winter " eBook PDF Kindle ePub Free

GrÀvlingen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: GrĂ€vlingen
  • Author : Fredrik P. Winter
  • Release Date : January 03, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4519 KB

Description

Natten till den 6 november varje Är bryter sig seriemördaren som kallas GrÀvlingen in genom kÀllargolvet till sitt utvalda offers hus. Allt polisen finner pÄ mordplatsen Àr jordrester och blodspÄren dÀr offrets kropp slÀpats ner i underjorden. Cecilia Wreede Àr polisen som sitter fast i den omöjliga utredningen och förgÀves försöker lösa GrÀvlingens gÄta.
En morgon finner förlÀggaren Annika Granlund ett jordigt manuskript utanför kontorets dörr. Det verkar vara skrivet av författaren Jan Apelgren, kÀnd för att ha skrivit tvÄ succédeckare, innan han försvann spÄrlöst. Manuset heter Jag Àr GrÀvlingen. Det Àr en slags makaber men vÀlskriven biografi om en seriemördare som lever under marken.
Annika, som kÀmpar med drömmen om barn och hus i ett krackelerande förhÄllande, ser en möjlighet att rÀdda förlaget som Àr pÄ vÀg mot ruinens brant. Trots att de inledningsvis Àr motvilliga ser ledningen till slut inget annat alternativ Àn att ge ut manuset, trots att det Àr kontroversiellt. Snart blir Annika sjÀlv misstÀnkt för GrÀvlingens gÀrningar, och sakta men sÀkert glider hon ned i ett mörker hon trott sig ha överkommit som barn.
Vem Àr GrÀvlingen? Vem Àr det som skrivit boken? Och vad Àr det egentligen som ruvar under jorden?
GrÀvlingen Àr en psykologisk thriller med övernaturliga inslag, om hur det mÀnskliga psyket sÄ lÀtt kan brista under pressen vi sÀtter pÄ oss sjÀlva.
Fredrik P. Winter har tidigare, under namnet Fredrik Person, skrivit ungdomsböcker. Han Àr ocksÄ en av deltagarna i poddcasten Fantastisk Podd om att skriva SF, fantasy och skrÀck pÄ svenska.


Download Ebook "GrÀvlingen" PDF ePub Kindle